De meditatiecursus vindt  groepsgewijs plaats deels in het weekend. Het aantal cursisten is beperkt om de kwaliteit van de training te handhaven.
Op verzoek kan het meditatiecentrum in Lelystad een speciaal weekendprogramma (verblijf met volpension) aanbieden. Ga hier naar het weekendprogramma

Cursusbijdrage:
De landelijke afspraken in de beroepsvereniging van TDM Diepte Meditatie zorgen voor een betaalbare cursusbijdrage van euro 285,-  (incl. btw).  Voor studenten is de bijdrage euro 210,- . Deze bedragen gelden voor de basiscursus waarin de meditatietechniek wordt geleerd.
Een individuele training op afspraak is ook mogelijk, volledig aangepast aan je persoonlijke agenda; de kosten hiervan bedragen euro 590,- incl.btw. Lees meer....
Cursussen met verblijf en volpension hebben een toelage voor de extra kosten die hieraan verbonden zijn.
 

De Diepte Meditatiecursus bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1: Individuele les
Individuele les in de  meditatietechniek (duur: ongeveer 1 uur) op persoonlijke afspraak.

Stap 2: Eerste groepsbijeenkomst
Begeleiding voor de juiste beoefening van de meditatie: praktische aanwijzingen en groepsmeditaties (2-2½ uur).

Stap 3: Tweede groepsbijeenkomst
Begeleiding voor de juiste beoefening van de meditatie: de rol van gedachten en gewaarwordingen; groepsmeditaties (2-2½ uur).

Stap 4: Derde groepsbijeenkomst
Begeleiding bij de juiste beoefening van de meditatie; het proces van transcenderen en het ervaren van essentie; groepsmeditaties (2-2½ uur).

Stap 5: Open centrum avonden
Er is regelmatig gelegenheid om deel te nemen aan groepsmeditaties. Deze avonden worden op diverse centra in Nederland aangeboden. Informatie hierover wordt bekend gemaakt tijdens de basiscursus. Eventuele vervolgcursussen en activiteiten worden via een nieuwsbrief aangekondigd. U kunt te allen tijde een beroep doen op meditatie-lerares Hilda Postema voor persoonlijke begeleiding bij het mediteren.

klik hier voor de agenda/data van de cursus