De TDM Diepte Meditatie basiscursus in Groningen i.s.m. "Het Eiland"
Adres: Zuiderpark 20, 9724 AH Groningen. INFORMATIE avond: maandag 07 maart 2016

De informatie avond is een gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de waarde van transcendente meditatie voor het dagelijkse leven.
De avond is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

De meditatiecursus gaat van start op zaterdag 19 maart met de individuele les. Hiervoor wordt een aparte afspraak met je gemaakt. 
Hierna volgen nog 3 groepsbijeenkomsten:
Er zijn 2 sessies op zondag 20 maart. Ter afsluiting van de cursus is er een avondsessie op woensdag 23 maart . De eerste groepsbijeenkomst op zondag is een ochtendsessie van 10:30-13:00 uur. De zondagmiddagsessie is van 14:30-17:00 uur.  De terugkomavond op woensdag 23 maart is van 19:00-21:30 uur.
Rechtstreeks aanmelden kan via contact we sturen je dan het inschrijfformulier en het cursusprogramma toe.

AANVULLEND VERZEKERD?
>> Lees hier meer << voor informatie over de mogelijkheden voor vergoedingen via de aanvullende polis in je zorgverzekering.


Gezondheid en de relatie tussen lichaam en geest

Meditatie lerares Hilda Postema geeft in de maand mei een interessante cursus voor mensen die geïnteresseerd zijn in een programma voor preventie; herstel en leefstijlverbetering. Het 4-stappenprogramma van Diepte Meditatie bevordert de algemene gezondheid door een goede balans tussen rust en activiteit te scheppen. Mensen die regelmatig mediteren ervaren dat stressklachten afnemen en er een toename is van energie en vitaliteit.


Cursusleider Hilda Postema

Diepte Meditatie: natuurlijke methode voor herstel
Diepte Meditatie is een eenvoudige en natuurlijke methode om  een toestand van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning te ervaren.
Daardoor kunnen vermoeidheid en stress opgeruimd worden. Dit heeft een positief effect. Deze vorm van diepe ontspanning is een aanbeveling waard om stress -en spanningsklachten vanuit een andere invalshoek aan te pakken. De meditatie techniek wordt al eeuwenlang toegepast en is toegankelijk gemaakt voor de moderne westerse mens. Afhankelijk van het pakket voor natuurgeneeskundige consulten / alternatieve medische zorg in de aanvullende polis kun je een beroep doen op vergoeding voor deelname aan de basistraining.

Uitgerust met Diepte Meditatie: de meditatie die werkt!
Diepte Meditatie is voor alle leeftijden en iedereen kan het leren. Deze cursus is een prima manier om een positieve wending aan het leven te geven!

Diepte Meditatie wordt in Nederland onderwezen door docenten, die de tweejarige beroepsopleiding hebben gevolgd en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging. Zij passen de uniforme en heldere systematiek van lesgeven toe.  De DM basiscursus is een 4-stappen programma met daarin een uitgebreide individuele instructie voor de overdracht van de meditatietechniek. Voor meer informatie en aanmelding stuur een email via contact dan sturen we je het cursusprogramma en een inschrijfformulier toe.