Meditatie:  een goed begin voor leefstijl verbetering en preventie,want met Diepte Meditatie ben je "voor alles beter uitgerust!"Pinksteren Weekend 23&24 mei 2015  voor een impressie van het centrum
De Diepte Meditatie cursus: Méér dan alleen een weekendje wellness&yoga: de methode die je leert is een levenlang toepasbaar in alle omstandigheden.

De Diepte Meditatie basiscursus, is een eenvoudige en natuurlijke methode 
om een toestand van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning te ervaren.
Daardoor kunnen vermoeidheid en stress opgeruimd worden. Dit heeft een positief effect op onze lichamelijke gezondheid en geestelijk voelen we ons meer uitgerust, helderder en opgewekter.
Het is dan ook is een aanbeveling waard van diverse gezondheidscentra om stress -en spanningsklachten vanuit een andere invalshoek aan te pakken. TDM wordt al eeuwenlang toegepast en is toegankelijk gemaakt voor de moderne westerse mens.
Afhankelijk van het pakket voor natuurgeneeskundige consulten in de aanvullende polis kun je een beroep doen op vergoeding op basis van de consulten die plaatsvinden tijdens de basistraining.

Uitgerust met Diepte Meditatie: dagelijks mediteren heeft resultaat
De effectiviteit van deze vorm van mediteren is vastgesteld in wetenschappelijk onderzoek.
Meditatie leraar Hilda Postema (zij verzorgt al 30 jaar cursussen in de TDM meditatie) heeft de positieve effecten voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid bij deelnemers aan de basistraining met regelmaat gezien. Zij zegt hierover: “In ieder mens schuilt een sluimerend genezend vermogen voor herstel van de natuurlijke balans en we kunnen die met behulp van de meditatie openen. Deze methode is niet zozeer een filosofie of een bepaalde leefwijze, maar een doe-het-zelf ontspanningstechniek.”

Door de ervaren cursusleiding tijdens de cursus word je stap voor stap vertrouwd gemaakt met de meditatietechniek zodat je die later geheel zelfstandig ook thuis kunt toepassen. 
Diepte Meditatie is voor alle leeftijden en iedereen kan het leren. Deze cursus is een prima manier om een positieve wending aan je leven te geven! 

aanmelden