Pinksterweekend: "me-time"
Een fijne cursus volgen met nieuwe inzichten, kennis over jezelf en helemaal tot rust komen?  
Hilda Postema: "Meditatie waarin je leert om de denkactiviteit te transcenderen is de essentie van het beoefenen van deze meditatietechniek. Zonder het denken te beheersen. Geen concentratie, geen filosofie. Aandacht is verplaatsbaar en de kunst om je aandacht naar binnen te richten is niet moeilijk aan te leren. Ontspanning is een automatisch gevolg van dit proces. Controle is hier niet aan de orde. Ontspanning is een volledig natuurlijk gebeuren. Het is een vermogen dat al aanwezig is in de aard van het menselijk bewustzijn. Dit wordt transcenderen genoemd en is de basis van Diepte Meditatie en het beoogde doel van Mindfulness. Een alerte rusttoestand  ontstaat waarin zowel lichaam als geest zich kunnen herstellen van opgedane vermoeidheid en stress"
De meditatiecursus vindt plaats in het weekend van  19&20 mei a.s. op het TDM Diepte Meditatie centrum in Lelystad. 

Hilda Postema centrumleider
Aanmelden via contact  Je ontvangt het cursusprogramma en een deelnemersformulier. De individuele les in Diepte Meditatie is op zaterdag op afspraak
in de ochtend of begin van de middag. (voorafgaand op de vrijdag een afspraak maken is ook een optie)
Wanneer je het inschrijfformulier teruggezonden hebt neemt cursusleider Hilda Postema nog contact met je op om een tijdstip af te spreken voor de individuele les (waarmee het weekend begint) en even nader kennis te maken.
Je krijgt dan een bevestiging van ons terug met de gemaakte afspraak en de betalinggegevens.

 

Komt dit weekend je niet gelegen? Het meditatie weekendprogramma is iedere maand opnieuw te volgen ( agenda)